HOPE

Ajatus Hope-kuvioon tuli tästä ajasta. Uusi alku pandemian helpottaessa inspiroi minua ajattelemaan jotakin tärkeää. Uskon että pandemia oli uusi alku monelle. Pandemia pysäytti oravanpyörän ja heräsi toivo paremmasta maailmasta. Ollaan läsnä toiselle, tasa-arvoinen maailma, autetaan apua tarvitsevia, ollaan yhdessä. Nämä asiat ovat elämässä tärkeimpiä ja niitä tavoitellaan. Toivon maailmalle parempaa tulevaisuutta, koska ilman toivoa ei ole tulevaisuutta. ’Maailmassa ei ole yhtäkään puuta, jota tuuli ei ole ravistellut.’’ – Vanha hindulainen sananlasku. LIMITED EDITION.

HUGS

Ammennan valokuvista osasia ja paloja toiseen puoleeni, joka on keskittynyt digiart tekniikkaan, joka tunnetaan nimellä Artrobber. Se tarkoittaa sitä että ” varastan” omista teoksistani palasia uusiin teoksiini. HUGS-paidan kuvio on syntynyt juuri näin.Oli jännää päästä suunnittelemaan paitaa tähän koronatilanteeseen. Pyörittelimme yhdessä VIMMAn Head Designerin Marjutin kanssa ajatuksia kuviosta. Halusimme että paita tuo sen katsojalle ja kantajalle hyvän mielen. Koronan jälkeen saa taas olla lähellä ja yhdessä. Sitä me kaikki nyt kaipaamme.Kun aikansa pyörittelee kuvaa, niin palaset naksahtavat kohdilleen ja planeetat asettuvat linjaan. Kuvion viesti on lohdullinen. Yhdessä me voitamme tämän kriisin!”  LIMITED EDITION

SMILE

Hymy on maailman kaunein ja vilpittömin asia mikä jokaisella meillä on. Sitä saa käyttää mielinmäärin, ilman että siihen koskaan kyllästyy.
Hymyily aiheuttaa lisää hymyä. Siksi tämä kuvio on aina ajaton ja ajankohtainen.

“A Smile Is The Prettiest Thing You Can Wear”

Tarra-arkki

Hyvän mielen tarra-arkki verkkokauppa tilaajille.

Using Format