Artrobber Design sai alkunsa kun lähdin testailemaan omista valokuvista jotain uutta. Otin osan sieltä, toisen täältä. Tuloksena hämmennystä, sekä rutkasti rosvoutta valokuvaus puolelta.  Menossa oleva aika ja uutisotsikot inspiroivat, joista ammennan paljon  tähän puoleeni.

Alla olevat kuvat on valmiita ja signeerattuja museolaatuisia Fine Art printtejä, jotka teetetään ammattitaidolla Mikkelissä (Kontrastia).  Teoksiin tulee kuukausittain uutuuksia.

Ja koska Artrobber Designin suosio yllätti, nyt on myös mahdollista lähettää minulle oma kuvasi työstettäväksi. Alla olevat kuvat on tilattuja valmiita töitä teidän omista kuvista. Lähetä minulle kuvasi osoitteeseen niina_vehmaa@hotmail.com, vaikkapa pienen kertomuksen kera itsestäsi- Ylläty ja nauti uniikista teoksestasi. Editiot 1/1. Valmis signeerattu museolaatuinen Fine Art vedos. Enjoy!

Hinnasto


Artrobber Design

Valitse valmiista teoksesta mieleinen 

120€/kpl

koko: a3

+postikulut 9,90€


Artrobber Custom Design

Uniikki teos, suunniteltu omasta kuvastasi. Sisältää suunnittelutyön, sekä valmiin teoksen.

200€/kpl

koko: a3

+postikulut 9,90€

Lähetä kuva: niina_vehmaa@hotmail.com

Kerro halutessasi jotain itsestäsi. Kerro  elämästä, väri toiveista, maailmankatsomuksesta, lempi musiikista tai elämän tilanteestasi. TAI älä kerro mitään ja meditoin koko maailman.

(Luonnoksen muutostyöt /20€kerta)


Artrobber Yritykset

Tarvitseeko yrityksesi show stopperin, joka ei jätä ketään kylmäksi ja pysäyttää some rullailun siihen paikkaan?

 Well, call me 0407378645 tai laita tarjouspyyntö niina_vehmaa@hotmail.com

Tylsiä en pysty tekee."Se ei oo asiasta kiinni"

-Reino Toiviainen-

Using Format